بازار کار رشته علوم اعصاب (نوروساينس)

ساخت وبلاگ

بررسی موقعیت شغلی و معرفی رشته علوم اعصاب (نوروساینس)

<strong><strong>بازار</strong></strong> <strong><strong>کار</strong></strong> رشته علوم اعصاب (نوروساینس)

بازار کار رشته علوم اعصاب (نوروساینس)

برای کسب هرگونه اطلاعات درباره بازار کار رشته علوم اعصاب (نوروساینس) با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647

در این مقاله قصد داریم به رشته ای جدید و بسیار جذاب بپردازیم که شاید بسیاری هنوز نمی دانند کاربرد این رشته چیست ؟ و هدف از ارائه ی این رشته چه می باشد؟ رشته ی علوم اعصاب و یا نوروساینس ، در گروه رشته های قدیمی قرار نمی گیرد و علمی است که مدت زمان بسیاری از کشف آن نمی گذرد اما در دو دهه ی اخیر پیشرفت های گسترده ای در بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا صورت گرفته است. مغز انسان دارای پیچیدگی های بسیاری است که حوزه های مختلفی از علوم مانند فیزیولوژی – تصویربرداری – علوم رایانه – عصب شناسی – روان شناسی – علوم شناختی و … به آن می پردازند به همین خاطر علم عصب باعث بروز تحولی در زمینه ی هماهنگی بین علوم شد و جز علوم میان رشته ای قرار گرفت.

بهتر است در همین ابتدا تعریفی از این رشته ارائه دهیم که آن دسته از افرادی که شناخت جزئی از این رشته دارند با آمادگی بیشتری به مطالعه ی ادامه ی مقاله بپردازند. مغز چیست ؟ زمانی که انسان ها شروع به ابراز احساسات می کنند چه تغییراتی در مغز آن ها رخ می دهد ؟ علت ریشه ای اختلالات روانی و عصبی در چیست ؟ و سوالات دیگری از این دست در حوزه ی فعالیت های رشته نوروساینس می باشد. دانشجویان رشته دکتری علوم اعصاب در طی تحصیل خود با سیستم عصبی و مطالعه ی آن مانند بخش هایی در زمینه ی تکامل ، نقش های مربوط به سیستم ، عوامل بیوشیمیایی ، فیزیولوژی ، فارماکولوژی و …آشنا می شوند و به طور کلی می توانند رابطه ی بین مغز و رفتار و ساختمان و کارکرد مغز را شناخته و آن را بررسی نمایند. یکی از حوزه هایی که بیشتر دانشمندان در این زمینه به آن می پردازند بیماران سکته مغزی می باشد زیرا که با بروز آسیب در قسمتی از مغز و یا بخش هایی از آن تمامی عملکرده تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و این وظیفه ی دانش آموختگان علئم اعصاب است که به ارتباط بین عملکردهای مختلف مغز و مناطق آن بپردازند.برای انجام  ثبت نام کنکور سراسری و مشاوره در امور ثبت نام کنکور سراسری 97 نیز می توانید با مشاوران ما تماس حاصل نمایید.

دانش آموختگان دکتری علوم اعصاب (نوروساینس ) رسالت بزرگی بر دوش دارند زیرا که پس از تحصیل در این رشته و اشنایی و مطالعه در زمینه های ویژگی های ساختمان عصبی از نظر میکروسکوپی و تکاملی ، روش های میکروآناتومی و ماکروسکوپی و روش های جدید دیگر می بایست ، به تحقیق و تدریس در رشته علوم اعصاب بپردازند و بتوانند زمینه ی لازم برای فراگیری علوم پزشکی را فراهم نمایند و با علم خود به ارتقای سلامت جامعه بپردازند. با افزایش تعداد دانشمندانی که در این حوزه فعالیت می نمایند بنیادهای عصب شناسی بزرگ انجمن هایی را برای عصب شناسان و محققان در این زمینه ترتیب دادند . همچنین می توانید سوالات خود را در زمینه ی مشاوره شغلی و تحصیلی با مشاوره تحصیلی سبزتدریس در میان بگذارید.

شرایط تحصیل در رشته علوم اعصاب

از شرایطی که شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برای ورود به دکتری تخصصی رشته علوم اعصاب در نظر گرفته است ،  با داشتن مدرک دکتری عمومی پزشکی – دکتری عمومی دندانپزشکی – دکتری عمومی داروسازی – دکتری دامپزشکی و افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد فیزیولوژی – زیست شناسی در گرایش های علوم سلولی و مولکولی ، علوم جانوری ، میکروبیولوژی ، ژنتیک – ژنتیک انسانی ، آناتومی ، سم شناسی ، بیوشیمی ، روان شناسی بالینی ، فارماکولوژی – فیزیوتراپی – کاردرمانی – گفتاردرمانی – اعضای مصنوعی – بینایی سنجی – شنوایی شناسی می توانند برای شرکت در آزمون داوطلب شوند.
  • چنانچه شما علاقه مند به تحصیل در این رشته را دارید و دارای شرایطی که عنوان کردیم هستید می بایست این دروس را برای شرکت در آزمون ورودی مطالعه نمایید. 1- نوروبیولوژی سلولی ( ضریب 2 ) 2- نوروفیزیولوژی (ضریب 3 ) 3- نوروفارماکولوژی ( ضریب 2) 4- نوروآناتومی ( ضریب 3)
  • همچنین لازم دانستیم که دانشگاه های ارائه دهنده ی این رشته را با در نظر گرفتن ظرفیت های ارائه شده در سال 96 – 97 را  بیان نماییم { دانشگاه ایران – ظرفیت 6} – { دانشگاه بقیه الله – ظرفیت 4} – { دانشگاه تبریز – ظرفیت 3} – {دانشگاه تهران – ظرفیت 7} – { دانشگاه شهید بهشتی – ظرفیت 4 } – {دانشگاه شیراز – ظرفیت 5 } – {دانشگاه کرمان – ظرفیت 6} – {دانشگاه همدان – ظرفیت 3} – {دانشگاه اصفهان – ظرفیت 3} – {دانشگاه اهواز – ظرفیت 1} – {دانشگاه کرمانشاه – ظرفیت 1}. البته ما جمع کل ظرفیت ها را در نظر گرفتیم و به صورت جداگانه ظرفیت مازاد – دولتی – پژوهشی را بیان نکردیم .

فرصت های شغلی و توانمندی های دانش آموختگان رشته دکتری(phd) علوم اعصاب

افرادی که مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته علوم اعصاب اخذ می نمایند می توانند در حوزه هایی که برایتان عنوان می کنیم فعالیت نمایند که از جمله ی آن :

برای کسب هرگونه اطلاعات درباره بازار کار رشته علوم اعصاب (نوروساینس) با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647

منبع: بازار کار رشته علوم اعصاب (نوروساینس)


نویسنده : بازدید : 0 تاريخ : يکشنبه 26 فروردين 1397 ساعت: 12:35

برچسب‌ها :

تی نی...
ما را در سایت تی نی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tni بازدید : 208 تاريخ : يکشنبه 26 فروردين 1397 ساعت: 12:38